Banaanpannenkoekjes

Ingrediënten
2 eieren
1 banaan
beetje roomboter of kokosolie
Naar wens toevoegen:
kaneel
Bereidingswijze
Snij de banaan in kleine stukjes en doe deze in de keukenmachine. Voeg de eieren (en naar wens kaneel) toe en mix tot een egaal beslag. Dit kan ook met een staafmixer.
Verwarm de pan goed voor en voeg dan pas de roomboter of kokosolie toe. Wacht totdat dit gesmolten is en schep dan 2 of 3 (afhankelijk van de grootte van je pan) hoopjes beslag in de pan.
Laat de pannenkoekjes op laag vuur garen totdat het beslag niet meer vloeibaar is, keer ze om en bak ook deze zijde van de pannenkoekjes mooi bruin.
Eet ze op of laat ze afkoelen, zowel warm als koud zijn ze erg lekker.
Terzijde
In een handomdraai een lekker makkelijk alternatief voor brood. Wanneer je ze 's avonds bakt, is het bereiden van je lunchtrommel nog minder moeite dan het beleggen van de boterhammen :-)!
Tags
pannenkoekjes | banaan | suikervrij | lactosevrij | glutenvrij | recepten